Vi söker Receptionist

Vill du jobba på Friskis i Linköping? Vi söker nu en receptionist till våra träningsanläggningar.

Som receptionist är du vår viktigaste kontakt med blivande och befintliga medlemmar, samt funktionärer som värdar och ledare. Du möter alla på ett bra sätt och bidrar till en hög servicenivå.

Du ansvarar för försäljning av träningskort och övriga artiklar, gör kassaavstämning, jobbar med medlemssystemet och informerar om Friskis&Svettis idé, priser, träning med mera.

Vi söker dig som är öppen och positiv, är serviceinriktad, har ordnings- och ansvarskänsla, kan jobba självständigt och gillar träning.

Det är meriterande om du har:

  • Arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Tidigare arbete, eller ideellt engagemang, i idrottsförening.
  • Vana av att självständigt planera ditt arbete.

Det är krav på att du har:

  • B- körkort.
  • Gymnasieutbildning, gärna med serviceinriktning.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Behärskar engelska i tal.

Arbetet är en tillsvidareanställning på 75 %. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men även kvällar och helger ingår. Vi tillämpar provanställning  i 6 månader. Tillträdesdag efter överenskommelse.

Maila din ansökan och ditt CV till receptionschef Ulrika Norr: ulrika@linkoping.friskissvettis.se. Maila eller ring Ulrika på 070-928 27 67 om du har några frågor.

Vi behöver din ansökan allra senast den 1 november men skicka den gärna tidigare då vi tar hand om ansökningarna fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Friskis&Svettis är en allmännyttig idrottsförening. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet. Vår verksamhet finansieras av medlemsavgifter och träningsavgifter. Friskis Linköping är i en expansiv fas med fler medlemmar någonsin och fler lokaler på gång. Vi är nu drygt 13 000 medlemmar som tränar i gym och på gruppträning. Friskis Linköping har nu verksamhet i tre anläggningar : Kanonhuset , Tannefors och City.


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär