Ledare till Seniorklubben sökes!

Vill du ingå i Seniorklubbens ledarteam?

Seniorklubben ska starta på Friskis i mitten av januari. Den vänder sig till dig som är 70 plus. Vi träffas och tränar tillsammans under trivsamt ledarskap och ledning av Seniorklubbens ledarteam. Nu söker vi dig som vill ingå i det teamet!
 
Vad gör en ledare i Seniorklubben på Friskis&Svettis?
Du håller i träningsaktiviteter tillsammans med ytterligare ledare i teamet. Träningsaktiviterna är färdiga för att leda. Din roll är att förbereda, ta emot deltagarna och tillsammans med övriga i ledarteamet leda träningen. Du ser, bekräftar, peppar och kanske delar med dig av ett och annat träningstips. Och inte minst, så trivs du med att skapa ett socialt sammanhang och inspirera till rörelseglädje. En stunds samling efter passet, kanske lite fika, kan vara en del av upplägget.
 
Vem passar som ledare i Seniorklubben?
•  Du både vill och kan bli en inspiratör för målgruppen äldre.
•  Du vill ta på sig en ledaruppgift och ingå i föreningens funktionärssammanhang.
•  Du har möjlighet och att engagera dig dagtid.
 
Hur fungerar Seniorklubben?
Seniorklubben vänder sig till målgruppen 70+. Klubben har sitt eget utbud och arbetssätt där vi dels leder i team och där handledare planerar och håller i verksamheten. Carin (leder Station soft) och Pernilla (leder Cirkelfys soft) kommer vara handledare.
 
Träningsaktiviteterna
De träningsformer som kommer ingå är styrka special, cirkelträning i stationer och stavpromenad som kompletteras med övningar.
 
Nyfiken?
Varmt välkommen på en infoträff fredagen 29/9 kl. 9.30 – 11.30 i Friskis City på Kungsgatan 30. Då får du information om klubben och vad uppdraget innebär. Vi testar också träningen så man behöver vara ombytt. Anmäl om du vill komma till receptionen på Friskis City, tel 013-129192.
 
Frågor?
Hör av dig till gunilla@linkoping.friskissvettis.se 0708-913858 eller till Carin Larsson 0703-250115.

Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär