Höstens nyheter

Vi ser redan fram emot en riktigt härlig träningshöst! Schemat är riktigt härligt fullmatat. Det kan fortfarande bli en del ändringar men du hittar en översikt här. Sen kommer du hitta schemat på hemsidan och i appen.

Vi ökar och har fler pass än någonsin. Och inte minst så öppnar vi en tredje lokal: Friskis City! den öppnar för träning 11 september och vi har invigning och öppet hus den 16 september. I det gymmet blir det en häftig nyhet i form av en boulderingvägg (en klättervägg som är 4,2 m hög).

Det blir också spännande nyheter på passidan:

Mind
lugn, meditativ yoga med inspiration från mindfulness

Vår yoga bygger på den klassiska Hatha-yogans grunder. I Mind är övningarna få och utvalda för ett pass med inriktning på lugn, stillhet, andning och medveten närvaro. Vi tränar på golvet i främst sittande och liggande övningar.  Mind är ett tillåtande och avstressande pass för återhämtning i både kropp och sinne. Ett pass utan prestationskrav.

Mind finns på schemat på tisdagar 7.00 i City.

Familjefys
fartfylld cirkelträning för barn 6-12 år och vuxna tillsammans

Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans. Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans på Familjefys!

Familjefys finns på schemat måndagar 18.00 i City och onsdagar 17.30 i Tannefors.


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär