Höstens nyheter

Vilket härligt träningstryck vi har! Schemat är riktigt fullmatat. Du hittar en översikt här. Bäst är att följa schemat på hemsidan eller i appen där det alltid är uppdaterat.

Det finns också spännande nyheter på passidan:

Yoga mind
lugn, meditativ yoga med inspiration från mindfulness

Vår yoga bygger på den klassiska Hatha-yogans grunder. I Mind är övningarna få och utvalda för ett pass med inriktning på lugn, stillhet, andning och medveten närvaro. Vi tränar på golvet i främst sittande och liggande övningar.  Mind är ett tillåtande och avstressande pass för återhämtning i både kropp och sinne. Ett pass utan prestationskrav.

Yoga mind finns på schemat på tisdagar 7.00 i City.

Familjefys
fartfylld cirkelträning för barn 6-12 år och vuxna tillsammans

Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans. Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans på Familjefys!

Familjefys finns på schemat måndagar 18.00 i City och onsdagar 17.30 i Tannefors.

Styrka soft
funktionell träning som är energifylld men skonsam

Styrka soft är ett jympainspirerat pass med fokus på styrka. I styrkedelen jobbar man i egen takt och använder vikter.

Styrka soft finns på schemat onsdagar 10.00 i City.

Kettlebell Strong
tung styrketräning, pass i gymmet

För dig som är igång med träning, känner till kettlebells och vill utvecklas i din styrketräning. Limited Edition 2017 Kettlebell Strong är ett pass där vi har fokus på tung styrka. Stabiliserande, uthålliga och asymmetriska moment finns med för att skapa förutsättningar för att kunna belasta tungt. Kettlebell Strong är för dig som vill bli stark: Ladda, fokusera, kör.
 
Det blir två Kettlebell Strong i veckan. Måndagar 18 i gymmet i Tannefors och tisdagar 18 i gymmet i City.
 

Cirkelfys soft
funktionell träning i stationer

Cirkelfys är ett instruktivt och funktionellt pass där du tränar i olika stationer placerade i cirkel. En del stationer är med redskap och en del utan. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och hjälper sedan till under träningen. Cirkelfys soft passar alla oavsett om du är ny, ovan eller äldre. Eller så kanske du tränar tufft och vill varva med mer återhämtande träning. I Cirkelfys soft finns det gott om tid till varje övning, här är det ett ostressat tempo.


 


Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär