Nytt om bokningen

Vi har bytt till ett nytt medlemssystem. I samband med det har vi också sett över våra bokningsregler och gjort en del ändringar efter önskemål från er medlemmar.

För dig som är medlem och har träningskort har vi möjlighet till platsbokning på Spin, IW, Yoga, Skivstång, Cirkelfys, Power Hour, Individuell instruktion, IMT, pass i gymmet och Box.

Inlogg
I det nya systemet finns ditt användarkonto med automatik när du köper kort eller byter kort från det gamla systemet.

Användarnamn = Din mailadress som du har registrerat i systemet.
Lösenord = De sex första siffrorna i ditt personnummer. Efter att du loggat in första gången kan du själv ändra ditt lösenord om du önskar.

Incheckning

Du kan checka in från tre timmar innan passet. Om du har bokat två pass efter varandra så checkas du in till båda samtidigt.
Du kan förboka plats på pass på incheckningsdatorerna mer än tre timmar innan passet genom att klicka på "Boka" på aktuellt pass. Sen måste du också checka in på passet genom att klicka på "Boka" igen när det är mindre än tre timmar till passet.

 

Regler för bokning

  • Du kan boka max 3 tider inom en löpande 6-dagars period. Bokningen till passen sex dagar framåt öppnar 6.30 på morgonen.
  • Du kan boka plats fram till 1 timme innan passet börjar. Du behåller din bokade plats till 10 minuter före passet börjar, därefter blir den fri för drop-in. Om du kommer senare och det finns platser kvar checkar du in dig genom att klicka på "Boka" (och du får ingen varning).
  • Avbokning måste göras senast två timmar före passet börjar. Om du missar att avboka eller avbokar för sent så får du en varning som ligger kvar i 30 dagar. Du kan fortsätta boka som vanligt när du har fått en eller två varningar, men om du får tre varningar så blir du avstängd från bokningen 30 dagar från den sista varningen. Det skickas ut ett mail med information om du får en varning. 

Bokning av reservplats

  • Om ett pass är fullbokat har du möjlighet att boka en reservplats. Det finns ingen maxgräns för hur många reservplatser som kan bokas. Du kan se i appen eller bokningen på hemsidan vilken reservplats du har.
  • Vid avbokning av en ordinarie plats flyttas den första reserven till ordinarie plats.
  • Du kan flyttas från reservplats till ordinarie fram till två timmar före passet.
  • När din reservplats blir ordinarie skickas ett mail till den adress du har registrerad hos Friskis.
  • Den ordinarie platsen behöver inte bekräftas. Om du inte checkar in på det pass som du har fått en ordinarie plats till,
  • räknas det som en missad avbokning.
  • En bokad reservplats räknas som en av de tre bokningar som du kan göra under en 6-dagars period.

Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär