Pass i gymmet

Vi kör ett tiotal olika pass i gymmen varje vecka. Då tränar du i liten grupp med våra gymtränare. Passen står med i schemat på hemsidan och i appen men här har du en översikt. Alla passen är bokningsbara. Häng på och låt dig inspireras! Alla passen är cirka 60 minuter om inget annat anges.

PS City öppnar för träning 11 september.

HIT
Högintensiv träning där vi fokuserar på kondition och funktionella styrkeövningar. För dig som är träningsvan. I Tannefors på måndagar 11.45 med Joel. I City på måndagar 18.00 med Anna-Lena och på onsdagar 18.30 med Malin i Tannefors.

Kettlebell Strong
För dig som är igång med träning, känner till kettlebells och vill utvecklas i din styrketräning. Limited Edition 2017 Kettlebell Strong är ett pass där vi har fokus på tung styrka. Stabiliserande, uthålliga och asymmetriska moment finns med för att skapa förutsättningar för att kunna belasta tungt. Måndagar 18.00 med Fredrik i Tannefors och tisdagar 18.00 med Uffe i City .

IMT funktionell 45
Vi arbetar i mindre grupp med funktionella övningar, du får en skön utmaning med bra pepp från grupp och tränare. Lena håller i passet som är 45 minuter på tisdagar 11.45 i City.

IMT kom igång
För dig som vill komma igång i gymmet med funktionell träning eller redan är igång och vill arbeta på en bra grundnivå. Du utmanar dig efter din förmåga. City på onsdagar 11.45  med Kerstin.

Kroppsviktssträning
En  träningsform där du använder din egen kropp som främsta vikt och redskap. Du kan alltid anpassa övningarna utifrån din egen träningsnivå. City på torsdagar 18.00 med Mike.

IMT funktionell
Vi arbetar i mindre grupp med funktionella övningar, du får en rejäl utmaning med bra pepp från grupp och tränare. I Tannefors torsdagar 18.00 med Natalie och fredagar 11.45 med Leif.

Fredagsfys
Avsluta veckan med ett varierande och utmanande träningspass för en mindre grupp som vill ge allt innan helgen tar vid. Högintensivt och funktionellt för både styrka och kondition, med skivstång, hantlar, kettlebells och allt annat vi kan hitta i gymmet. City, fredagar 17.30 med Teresa eller Peter J.Klicka här för att återgå till startsidan.

 
   
Hitta oss     Friskis&Svettis Riks   Funktionär